TRAŽITE POSAO? Ovih 156 radnih mesta će biti ponuđeno na Sajmu zapošljavanja u Vršcu

334
0
SHARE

Sajam zapošljavanja održaće se u sredu 12. oktobra od 11 do 13 časova u velikoj sali Hotela Srbija u Vršcu. Svake godine preko hiljadu ljudi poseti Sajam, a svaki treći posetilac Sajma pronađe zaposlenje.

Za sada se za sajam prijavilo 22 poslodavca koji će ponuditi 156 radnih mesta za različita zanimanja. Potrebe ima za tehnolozima, farmaceutima, elektro inženjerima, radnicima hemijske struke, električarima, elektroinstalaterima, konobarima, kuvarima, recepcionarima, mesarima, prodavcima, kasirima, ekonomistima, šivačima, agentima osiguranja, komercijalistima, turističkim tehničarima, vozačima D kategorije, radnicima obezbeđenja…

Ove godine poslato je blizu 1.400 poziva nezaposlenim licima sa evidencije NSZ. Sajmu mogu prisustvovati svi, bez obzira da li su dobili poziv od službe za zapošljavanje ili ne.

NSZ moli sve nezaposlene da pripreme i ažuriraju svoje radne biografije kako bi se na što bolji način predstavili poslodavcima. Obzirom da statistika kaže da od ukupnog broja lica koja posete sajam 30 odsto pronađe zaposlenje ovu priliku nikako ne treba propustiti, pogotovo u ovakvoj situaciji, kada je izuzetno teško pronaći slobodno radno mesto.

NSZ poziva sva nezaposlena lica kojima je potrebna pomoć oko pripreme za Sajam da se obrate svom savetniku za zapošljavanje kako bi sva pitanja na vreme bila razrešena. Takođe, na samom sajmu, Nacionalna služba za zapošljavanje će imati štand na kome će nezaposleni moći da se informišu i preuzmu blanko prijavu za posao koju će moći na licu mesta da popune i predaju poslodavcima.

sajam1

sajam2

sajam3

Izvor: eVršac

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *