ULAZ SLOBODAN: Svirka „Cardinal Pointa“ i „Hollokloka“ u Domu omladine Vršca (VIDEO)

283
0
SHARE

Dom Omladine Vršac u subotu, 15. oktobra sa početkom od 22 sata organizuje promociju albuma i spota vranjanskog benda „Cardinal Point“ kojem će se kao gosti pridružiti članovi vršačkog benda „Holloklok“. Ulaz je slobodan.

– Imamo tu čast da u Domu Omladine Vršac sviramo sa domaćim bendom „Cardinal Point“. Prženje u najavi. Dođite! – poručuju momci iz „Hollokloka“.

CARDINAL POINT, Vranje

Sastav nastao početkom 2012. godine. Posle definisanje žanra u istoj godini, bend nastupa na scenu pod imenom GodDamn i počinje sa autorskim radom. Pravac autorskih pesama može da se okarakteriše kao “southern/heavy rock”. Od nastupa izdvajaju učešće i prve dve nagrade na ovogodišnjem EXIT festivalu, Beer Fest, Zajecarskoj Gitarijadi, Jelendemo Fest, Gitarijada Ratkovo, Reload Festival, „Taksirat“ (Skoplje), Kapana Fest (Plovdiv, Bugarska), „Belgrade Demo Fest“, „DAN D“ festival i još mnogo drugih festivala i nastupa u regionu, („Šumadija Fest“, „Revolution Fest“, „Drugom stranom festival“, „Balkan Street festival“…). Snimili su njihov debi album koji je izašao 25. septembra 2015. godine, za izdavačku kuću „Nocturne media“, pod nazivom „Spit On Trust And Reliance“, koji sadrži 11 pesama + bonus track (LP – 54 min.) i proglašen za najbolji debi album u regionu za 2015., a našao se među 30 najboljih u regionu. Bio je emitovan na radio stanicama u Engleskoj, Francuskoj, Belgiji, USA, Rusiji, Nemackoj itd.

HOLLOKLOK, Vršac

Energija i komunikacija sa publikom jesu samo neki od termina usko povezanih sa bendom „Holloklok“. Začetak benda, koji se bavi Alternative – Metalom, bio je 3. marta 2011., od kada se postava menjala i došla do ove današnje na kojoj su se i ustalili Bend se bavi autorskom muzikom od čega su u digitalnom formatu dostupna i 2 demo snimka pesama „Disgust“ i „Angel“, dok je trenutno u pripremi i singl zajedno sa spotom za numeru „Outside of the box“. Bitniji nastupi bili su na sledećim manifestacijama: Countryside Jam (2013), Dani Vetrograda (2014), Rockwood (2012; 2013; 2014), Vrsačka Gitarijada (2011; 2012; 2013), Kulturno leto (2014), 50 Godina R’n’R-a u Vršcu (2013), Moto-Skup Bela Crkva (2013), Tower Rock Festival (2014), Music Test-Pobednici (2015) i Moonwalk Festival (2016).

Izvor: Južni Banat

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *