VRŠAC POJAČAN U DERBIJU

227
0
SHARE
????????????????????????????????????

U SUBOTU OD 18 ČASOVA U MILENIJUMU GOSTUJE DINAMIK

Dvocifren poraz od novajlije u KLS bio je najmanje očekivani ishod u taboru Vršca i zbog toga su svi maksimalno mobilni uoči duela sa Dinamikom. Ekipa silno želi da popravi utisak a dodatni stimulans je novo pojačanje, Miloš Dimić.

– Super se osećam u Vršcu, treniram sa ekipom više od mesec dana, mislim da imamo kvalitet i u igračkom i trenerskom kadru za vrh tabele. Iz prethodnog perioda kada sam nastupao za Vršac pamtim dobru podršku sa tribina, nadam se da će nam i ove sezone navijači biti uz nas. U derbiju protiv Dinamika pristup će sigurno biti drugačiji nego protiv Dunava, uz publiku to bi mogla biti prevaga u našu korist, rekao je Dimić.

Vršac ove sezone ima čak sedmoricu igrača u rosteru koji su ponikli u mlađim selekcijama kluba. Jedan od Vrščana koji je na sebe skrenuo pažnju u pripremnom periodu je Koča Jovović.

– Trudićemo se da pokažemo drugačije izdanje od onog protiv Dunava. Razočarani smo pristupom koji smo imali na toj utakmici, ali nemamo vremena da jadikujemo jer nas čeka jak protivnik sutra. Voleo bih da hala bude puna ida se zajedno sa našom publikom radujemo pobedi, zaključio je Jovović.

Izvor: vrsaconline.com

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *