Novi spot DJ Sandera, DJ Rizikka i Karoline Ninku ex Bodnar

253
0
SHARE

Aleksandar Omoran i Adam Bodnar napravili su pesmu zvanu “Pakleno” u saradnji sa pevačicom Karolinom Ninku ex Bodnar. Spot su osmislili i kreirali zajedno u saradnji sa Balkan Agency. Nova pesma i spot objavljeni su na youtube i možete ih poslušati ovde.

Oni su uz pomoć sponzora i svog sopstvenog znanja i truda snimili spot sa minimalnim ulaganjem. Sve je snimljeno na Belocrkvanskim jezerima i u kafe baru Boss. Ističu da su se potrudili maksimalno kako bi snimili što bolji spot, kao i da su ponosni što im se trud i rad isplatili.

Predstavljamo vam njihovu biografiju:

Karolina Ninku, devojačko Bodnar. Rođena je u Beloj Crkvi, južnom Banatu 29. aprila 1987. godine. Sada živi u mestu Straža. Iz muzičke porodice, prvi solo nastupi još u zabavištu. I danas se profesionalno bavi muzikom kako sa članovima porodice, tako i ostalim okolnim muzičarima. Bavila se glumom, folklorom i pevanjem. I danas sledi put umetnosti. Po struci je diplomirani producent u medijima, a pored toga ima i status apsolventa češkog jezika na Filološkom fakultetu.

Učestvovala je na raznim muzičkim festivalima poput Prvog Glasa Srbije, Prvog glasa Vojvodine, Vršačkog proleća, Sabora i odnosila pobede. Gostovala je u emisijama Pod sjajem zvezda koje su se emitovale na KCN i BN televiziji, kao i na raznim Karnevalskim manifestacijama u Beloj Crkvi koje su prenosile televizija Banat, Vojvodina i RTS. Veliki uspeh je postigla i u poznatom bendu Raspućin čiji je najveći hit pesma Mandarina. Gostovala je u emisijama na TV Banatu, KCN, Vojvodina, Lav, Pink TV.

Sa 12 godina je učestvovala u emisiji kod voditelja Renata Henca danas poznatog estradnog muzičara Zvezda Granda u emisiji Noći u belom satenu na SAT TV Požarevac. Snimala je emisije i Novogodišnje programe koji su se emitovali na Banat i Lav televiziji. Ima veliki broj zahvalnica za humanitarne koncerte, osvajana prva mesta i brojne pehare. Danas je uspešna u svom poslu i u srećnom braku, majka je jednog deteta.

Aleksandar Omoran publici i široj javnosti poznat pod svojim umetničkim imenom “DJ Sander” rođen je u Vršcu 1. aprila 1994. Njegovo interesovanje za DJ-ing nastalo je kada je svog ujaka video kako sa zadovoljstvom pušta muziku i diže masu u diskoteci. Tako je njegovo interesovanje iz dana u dan raslo i napokon posle par godina vežbanja došao je i njegov prvi nastup koji se desio kada je imao
13 godina.

Aleksandar voli da pušta stranu House muziku, ponaročito Progressive house, Electro house jer u toj muzici pronalazi zvuke koji ga opuštaju i daju mu energiju koja ga drži uvek veselim i dobro raspoloženim na žurkama. Pored House muzike na nastupe pušta i domaće stare i nove hitove. Pored polakog ulaska u raznorazne klubove i uzdizanja u DJ svetu, Aleksandar pocinje da sarađuje sa YUnited DJ’s timom i tako počinje da se bavi i radijskim DJ-ingom.

Vremenom sve više se usavršavao i radio u raznim klubovima, kao rezident DJ tokom celog leta u Diskoteci Aquarius 2011te, tokom cele zime Diskoteka Fenix iz Bele Crkve i razno razne diskoteke i klubove širom Srbije…

Godine 2012. takmičio se na takmičenju “Foam Fest Serbian Stage” i imao je prilike da se pokaže među 25 najboljih DJ-eva na takmičenju, kao finalista nastupao je u Beogradskoj Areni na festivalu Foam Fest. Takođe početkom 2012. na takmičenju u organizaciji kluba Miami iz Novog Sada, ostvarujući drugo mesto, imao je priliku da sarađuje sa poznatim svetskim izvođačem “Geo Da Silva”. Početkom 2013. godine, u saradnji sa producentom Nixxy, pevačem Davidom Mičićem i pevačicom Firucom Cinom snimio je singl pod nazivom ” A kakvih ima”.

Godine 2014. Aleksandar je započeo ozbiljnu saradnju sa DJ-om i producentom Adamom Bodnarom poznatijim kao “DJ Rizikko”. Posle samo par meseci zajedničkog sarađivanja u producentskom svetu zajedno su objavili dve house pesme pod nazivom “What are you doing” i “Drop it down”. Aleksandar je odlučio da nastavi veliku saradnju sa Adamom. Krajem 2014. godine postavili su nove ciljeve i za 2015. godinu odlučili da sarađuju sa Milošem Mry Marićem sa kojim su izbacili pesmu “Elektra”.

Aleksandar se nada uspehu u svojoj karijeri koju započinje kao mlad, perspektivan, ali već afirmisan DJ.

Adam Bodnar, rođen je 2. februara 1997. u Vršcu. Poznat je po njegovom umetničkom imenu Rizikko. On je srpski muzičar, DJ i producent elektronske muzike. Rizikko je upoznao DJ Sander-a (Aleksandra Omorana) 2013. i njih dvoje sarađuju često od tada. On je započeo svoju DJ karijeru 2012. u diskoteci zvanoj Aquarius u Beloj Crkvi. Celo leto radivši tamo, stekao je iskustvo i popularnost. Bavi se sa više žanrova muzike kao što su: Electro house, progressive house, deep house, psihodelijom… Obišao je mnoge klubove širom Srbije, Češke, Republike Srpske.

Muzikom je počeo da se bavi od malih nogu, još sa 9 godina. Ovim je ozbiljno počeo da se bavi sa svojih 16 godina. Do sada je napravio više od 50 instrumentala i pesama koje planira da plasira uskoro. Cilj mu je da usavrši rad, da se maksimalno poboljša i postigne svoj san.

– Muzika je moj život, jednostavno ne želim da prestanem time da se bavim. Ja uživam u svakom tonu, svakoj melodiji koju osmislim, to mi jednostavno daje snagu da nastavim dalje, nezamislivu pozitivnu energiju koju ne mogu opisati, rekao je Adam kada smo ga upitali zašto se time bavi i koju ulogu muzika ima u njegovom životu.

Pratite ih u daljem radu:

DJ Rizikko:
– FB Profil: https://www.facebook.com/DeejayRizikko
– FB Stranica: https://www.facebook.com/DJRizikko
– Website: http://www.djrizikko.tk

DJ Sander:
– FB Profil: https://www.facebook.com/djsander94
– FB Stranica: https://www.facebook.com/DJSanderOfficial

– Balkan Agency : https://www.facebook.com/balkanagency/
– Website: http://balkanagency.tk/

Izvor: eVršac

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *