Bend E-Play nastupa u Vršcu

294
0
SHARE

Alternativni sastav iz Beograda E-Play gostuje u Vršcu, u subotu 12. novembra, sa početkom od 22 sata u Domu omladine Vršac (DOV). Ulaz na koncert je slobodan.

Sastav E-play, osnovan je 1998. godine. Iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa.Učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću.

Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom i Zduhač znači avantura. Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”.

Bend je najavio da će novi singl pod nazivom “Da budemo samo dobro” ugledati svetlost dana u decembru.

– Trenutno smo u studiju “Siena” i završavamo pesmu “Da budemo samo dobro”. Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijiski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Još uvek nam je važno u kom studiju snimamo i sa kojim producentom. Ne odustajemo od ideje da brinemo o kvalitetu zvuka pošto će te pesme postojati dugo iza nas. Jednostavno se trudimo da pravimo pesme za sva vremena, koliko god je to moguće u današnjoj trci sa tehnologijom. Pored studija i koncertno smo aktivni i jedva cekamo da dodjemo u Vrsac – tamo nam je uvek jako prijatno, super je publika i domacini koncerta, a nakon toga nas ceka Skoplje – kaže Maja Cvetković iz sastava. “E-play”.

Bend je nedavno završio i novi vizuelni identitet za koji je zadužen poznati fotograf Nebojša Babić.

Izvor: eVršac

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *