TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BANATSKOM NOVOM SELU: “Fiat stilo” udario u traktor sa plugom

198
0
SHARE

Na ulazu u Banatsko Novo Selo, večeras oko 18 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda, kada je “fiat stilo”, vršačkih registracija udario u traktor sa plugom. Vozač automobila je ostao nepovređen, dok je žena na mestu suvozača zadobila teške povrede. Ona je životno ugrožena prebačena na odeljenje neurohirurgije Vojno-medicinske akademije.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila na ulazu u Banatsko Novo Selo, teško je povređena žena na mestu suvozača. Ona je najpre zbrinuta u pančevačkoj bolnici, a odatle je zbog težine povreda upućena na neurohirurgiju Vojno-medicinske akademije.

Kako nezvanično saznajemo do nesreće je došlo kada je, iz za sada nepoznatih razloga, automobil “Fiat stilo”, vršačkih registarskih oznaka, udario u traktor sa plugom.

Na mesto nesreće su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, hitna pomoć i vatrogasci. Ovakve nezgode su još jedna opomena vozačima da poštuju saobraćajne propise, prilagode vožnju uslovima na putu i drže propisano rastojanje između vozila.

Izvor: RTV Pančevo/ Južni Banat

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *