ĆOKIĆ: GRADIMO POBEDNIČKI MENTALITET

148
0
SHARE

VRŠAC PROTIV BEOVUKA NA OTVARANjU 10. KOLA KLS ŽELI NASTAVAK SERIJE

Izabranici trenera Vladimira Đokića ponovo otvaraju KLS vikend pred Vrščanima, ali i tv auditorijumom. U 20 časova podeliće megdan u Milenijumu sa Beovukom.

– Treniramo dobro i ozbiljno se spremamo za Beovuk koji ima dosta dobrih spoljnih igrača u rotaciji koje predvodi Fundić. U seriji smo pobeda u ligi, svaka je izuzetno važna za naše samopouzdanje, a recept nećemo menjati, jaka odbrana uz mnogo trčanja, jasan je plejmejker Vrščana Koča Jovović.

Trener Đokić ističe da se ekipa još uvek privikava na njegov način rada i da je akcenat na podizanju nivoa agresivnosti u igri. Jedan od primarnih ciljeva je da se sačuva nepobedivost na domaćem terenu.

– Beovuk ima ujednačen kvalitet igrača, izuzetno disciplinovanih, očekujem da nam zadaju dosta muka. Obratićemo pažnju na njihovu spoljnu liniju, ali daleko od toga da odatle preti jedina opasnost, oprezan je strateg Vrščana.
U borbi za pobedu i domaći tim imaće jaku argumentaciju.

– Učinićemo sve da mi budemo tim koji će dominirati na terenu. Odbrana je temelj dobre igre, koja će nam garantovati veliki broj kontranapada. Još uvek smo u fazi privikavanja jedni na druge, ali važno je da iz nedelje u nedelju gradimo pobednički mentalitet, zaključio je Đokić

Izvor: vrsaconline.com

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *