Incident koji se desio 10 decembra u Vršcu

378
0
SHARE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Citiramo sa društvenih mreža:

“Dana 10 decembra, večeras oko 21h u Sterijinoj ulici na raskrsnici sa Mokranjčevom ulicom (blizu Disa, Konjičkog, Trga Konstantina Spajića), vraćali smo se kolima od Hemograda prema hemijskoj školi i na 50 metara od nas ugledali dve devojke (oko 30ak godina) na putu, pokazivale su nam rukom da stanemo.

Otvorio sam prozor i upitao ih šta je bilo, na šta su nas one molile da ih pustimo u kola jer ih juri neki čovek. Izašao sam iz kola i pustio devojke na zadnje sedište. Dok su ulazile jedna je povikala da požure jer je ovaj počeo da trči ka nama, ja sam pogledao ka trotoaru i bio je na 20-30 metara od kola. Kada nam se približio na nekih 5 metara, uspeo sam i ja da uđem u kola i dok sam kretao, taj čovek je stavio ruke na haubu, ali smo uspeli da odemo bez ikakvog incidenta. To je čovek između 40-50 godina, visok oko 180, imao je bradu i staru perjanu jaknu (nadam se da je opis dobar jer je sve to bio trenutak u kome baš ne može puno da se razmišlja). Ne želim da širim paniku, ovo pišem da bi poveli svi računa o sebi i svojim bližnjima. Policija je obaveštena o dogadjaju, devojke su izašle kod hemijske škole gde ih je čekala još jedna devojka i pozvale taxi.”

Još jednom Molimo sve građane, da obavezno bilo koji i najmanji sličan incident OBAVEZNO obavestite policijsku stanicu u Vršcu, kao što su ove devojke uradile.

Roditelji čuvajte svoju decu, i vodite računa o svojima bližnjima.

Stupili smo u kontaktu sa jednom devojkom koja je imala taj neprijatan dogadjaj, potvrdila nam je da se to desilo, i da je taj čovek bio pijan ali veoma agresivan.

Zahvaljujemo policiji što je veoma brzo reagovala.

Hvala ljudima sa društvenim mrežama što nas informišu.

Pogledajte prepisku na facebook mreži

vrsacdesavanja-1

Izvor: vrsaconline.com

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *