Poslednje pripeme pred SPEKTAKL u Centru Milenijum

195
0
SHARE

Još samo dva dana nas deli do koncerta grupe Parni Valjak, u velikoj dvorani Centra Millennium, zakazanog za sredu 28. decembar u 20:30 časova.

Članovi grupe stižu u Vršac već u utorak i boraviće dva dana u našem gradu.
– Jedva čekamo koncert u Vršcu, u prelepoj hali Millennium, u kojoj do sada nismo nastupali. Našim fanovima i svim prijateljima obećavamo sjajan prednovogodišnji koncert kojim ćemo ispratiti ovu, za nas, izuzetno uspešnu 2016. i sa optimizmom i radošću ući u 2017. Sa velikim zadovoljstvom ćemo svirati sve ono što je naša publika navikla od nas, a naravno i nove pesme koje smo objavili u proteklom periodu i koje je publika sjajno prihvatila. Vidimo se u Vršcu – poručili su Aki, Hus i bend svojoj publici pred ovaj koncert.

Koncerte Parnog Valjka prati i vrhunska tehnička produkcija, koja za ovu priliku stiže u Vršac dan ranije. Bina širine 18m, savremeno ozvučenje i rasveta omogućiće izuzetan doživljaj posetiocima u Milenijumu.

Zbog velikog interesovanja biletarnica u Millennium Travel-u, u prizemlju Poslovne kule Millennium, radiće sutra od 9 do 20 časova, i na sam dan koncerta od 9h pa do početka koncerta.

U Millenniumu podsećaju da se ulaznice po ceni od 800 i 1.000 dinara mogu kupiti i u svim WinWin radnjama širom Srbije i putem web prodajnog servisa www.ddtickets.rs. Na sam dan koncerta ulaznice će biti 200 dinara skuplje.

Izvor: eVršac

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *