UZ „NEVERNE BEBE“ U NOVU GODINU: Doček na gradskom trgu u Vršcu

175
0
SHARE

Iz Turističke organizacije Vršac, pozivaju sve Vrščane koji se još uvek nisu odlučili ili ne znaju gde će proslaviti Novu godinu, da 2017. godinu dočekaju na gradskom trgu.

Kao i ranijih godina, za 31. decembar je, u prepodnevnim časovima, planiran dečiji novogodišnji program, na bini koja će biti postavljena na gradskom trgu.

U večernjim časovima, zbog velike popularnosti i zainteresovanosti, nastupiće i u novu godinu ući će sa svim Vrščanima bend Neverne bebe.

– Bend je izazvao velike reakcije i oduševljenje vršačke publike pre tri godine kada su pevali u okviru manifestacije Dani berbe grožđa, i njihov izbor, zbor sve mlađe populacije i zbog velikog odziva svih naših sugrađana, mislim da je ove godine opravdan, rekla je za naš portal Julkica Mitrašinović, članica gradskog veća zadužena za turizam.

Bend Neverne bebe do kraja meseca izdaje novi album, i ovim nastupom kreću sa promocijom tog novog albuma u izdanju PGP-RTS-a.

– Ovom prilikom pozvala bih sve Vrščane, sve one koji vole bend Neverne bebe i pre svega vole dobru zabavu i raspoloženje, da zajedno sa nama proslave Novu godinu, i da zajedno uz dobru atmosferu uđemo u 2017. godinu, kaže Julkica Mitrašinović.

Tačno u ponoć, kao i godinama u nazad, sve sugrađane očekuje i vatromet, a Turistička organizacija Vršac obezbedice za sve koji Novu godinu dočekuju na trgu besplatno kuvano vino i čaj.

Izvor: Južni Banat

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *