VELJA OSTAO BEZ STRANKE U JUŽNOM BANATU: Nova Srbija prešla u SNS

192
0
SHARE

Svi opštinski i gradski odbori Nove Srbije u Južnom Banatu prelaze u Srpsku naprednu Stranku.

Predsednik južnobanatskog okružnog odbora NS, član Izvršnog odbora, i predsednik GO Pančevo, Miodrag Radojković, izjavio je da funkcionere i člansto ne interesuje interesdžijska i prevarantska politika Velimira Ilića, već da žele da rade u interesu građana Srbije, i da zbog toga postaju članovi SNS.

– Ne može stranka da robuje sitnosopstveničkim interesima Velimira Ilića, i da bude talac namirivanja njegovih ličnih potreba, rekao je Radojković na konferenciji za medije u prostorijama GO SNS u Pančevu.

On je istakao da je Ilić svojim istupanjem u javnosti u kome je pokazao da mu je fotelja važnija od građana Srbije obrukao sebe, a zatim i stranku, i da se svi odgovorni i pošteni funkcioneri i članovi NS ograđuju od takve politike.

Radojković je istakao, da je Nova Srbija imala dobru saradnju sa SNS-om, kao i da nije bilo koalicionog sporazuma 2012. godine, ta stranka u Pančevu danas ne bi ni postojala.

– Tako je u čitavoj Srbiji. Zašto o tome Velja ne priča, već se udružuje sa onima koji su ga najstrašnije pljuvali? Zbog toga što ga stranka ne interesuje. Godinama ne da nije kročio ni u jedan odbor u Južnom Banatu već nas nije ni telefonom pozvao. Nastavljamo svoj rad u okviru SNS i dajemo punu podršku premijeru Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike stvaranja jake, moderne, ekonomski snažne države, rekao je Radojković.

Predsednik GO SNS Pančevo, Željko Sušec, izjavio je da je stranka svakim danom sve brojnija i otvorena za sve koji razmišljaju o budućnosti države i građana.

Izvor: Južni Banat

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *