Nataša Ninković i Zoran Cvijanović nakon predstave PRAH posetili Etno kuću “Dinar”

1630
0
SHARE

Vršačka publika I dragi gosti iz Okruga, burnim aplauzom su pozdravili Natašu Ninković I Zorana Cvijanovića, nakon jučerašnje pozorišne predstave PRAH, odigrane u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Millennium. Odličan odziv i sjajna reakcija publike tokom predstave, dodatno su inspirisali dvoje eminentnih dramskih umetnika da prisutnima pruže veliki umetnički užitak.

Nakon predstave, glumci su se uputili ka, sada već tradicionalnom, mesto za druženje – renomiranoj etno kući Dinar.

Nesvakidašnji enterijer popularne vršačke etno kuće, dodatno je oraspoložio Natašu, kojoj je ovo prva poseta i ‘’starosedeoca’’ Zorana, koji je drugi put drag gost Dinara.
Prijatan ambijent i bogat izbor predjela koji su dočekali goste prosto su ‘’naterali’’ Natašu da zaboravi na bolove zbog nezgode tokom jednog od prethodnih izvođenja predstave, a Cviju da ne misli na sutrašnje rano ustajanje zbog obaveza na snimanju.

Prijatan razgovor prekidali su ukusni zalogaji domaćih specijaliteta i raznih salata pripremljenih kao što su ih pripremale naše bake.

Svako od prisutnih je odabrao da degustira jedno od vrhunskih vina iz Kolekcije Dinar: Cabernet Sauvignon, Muscat Ottonel, Muscat Rose, Stari Dinar, Crni Dinar …
Bogata ponuda specijaliteta sa roštilja, naročito Dinarovih specijalnih kombinacija mesa, dodatno je razgalila goste, možda I ponajviše Cviju, koji je na sceni, kao sastavni deo uloge koju je igrao, bio “primoran” da pojede popriličnu količinu hleba.

Njegova jedina “kritika” odnosila se na količinu hrane, uz dobronamernu opasku da je ima ‘’mnogo’’, ne znajući da to u stvari predstavlja standard, kada je u pitanju Dinar.

Nakon ukusnog obroka koji je bio raj za sva čula, ljubazan predlog da za desert seviraju zapečene palačinke punjene jabukom i prelivene slatnkom pavlakom, bilo je teško odbiti. Nakon što su probali ovaj neobičan desert Nataša i Cvija su bili jedinstveni u zaključku da bi ozbiljno pogrešili da ga nisu probali. To je ujedno preporuka svim dragim gostima etno kuće Dinar, da uživaju u ovoj poslastici.

Na kraju, po ustaljenom običaju uigrane ekipe iz Dinara, gostoprimstvo je iskazano u vidu poklon vina, znak pažnje i ujedno poziv da Nataša I Cvija ponovo budu dragi gosti etno kuće Dinar.

Uz izraze zahvalnosti, njih dvoje su konstatovali da se najbolje osećaju među prijateljima I da će rado ponovo doći u Vršac I etno kuću Dinar – zato što su tu među prijateljima.

Kao deo tradicije, tu je fotografija dragih gostiju tokom večere i zajednička fotografija, sa predstavnicima domaćina iz Dinara.

Prijatna večera završena je velikim HVALA za ljubaznu i profesionalnu ekipu etno kuće Dinar.

Izvor: eVršac

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *