Vršački Vinogradi dobili novog vlasnika: Uspešnim poslovanje stvoriće se pogodna klima za zaposlenje!

301
0
SHARE

Gradonačelnica Grada Vršca Dragana Mitrović primila je danas, u svom kabinetu potpredsednika kompanije „Swislion Takovo“ g-dina Željka Vlahovića . Povod posete gradonačelnici je potpisivanje Ugovora o kupoprodaji Vršačkih Vinograda u stečaju, kao i upoznavanje sa planovima za budućnost.

Vršački Vinogradi, dobili su novog vlasnika, kompaniju Swislion Takovo.

Potpredsednik kompanije rekao je da će kompanija odmah pokrenuti program razvoja Vinograda, kao i da će, proces revitalizacije Vinograda i Vršačkih podruma trajati tri godine, čime će Vršački Vinogradi postati vodeći u proizvodnji čuvenih Vršački vina u celoj regiji.

Gradonačelnica Dragana Mitrović iskazala je zadovoljstvo što je upravo kompanija „Swislion Takovo“, koja već ima vodeću ulogu u proizvodnji u konditorskoj industriji preuzela Vršačke Vinograde.

Primenom novih tehnologija znanja i konstantnim usavršavanjem kojem kompanija teži, Grad Vršac se nada da će i u procesu proizvodnje vina kompanija ostvariti vrhunske rezultate, dodala je gradonačelnica.

Uspešnim poslovanje stvoriće se pogodna klima za zaposlenje obrazovanih, mladih ljudi i time rešiti egzistencijalni problemi naših sugrađana.

„Saglasni smo da je uspešno poslovanje Vršačkih Vinograda zajednički cilj Grada Vršca i kompanije Swislion Takovo.
Grad Vršac se nada da će i u budućnosti uspešno sarađivati sa ovom kompanijom na zadovoljstvo svih građana našeg grada.“, istakli su u kabinetu.

Izvor: Južni Banat

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *