HALL OF FAME SEMINAR

199
0
SHARE

Seminar majstora kuće slave sveta, održan je drugi put u Srbiji. Organizator kao i do sad majstor i trener Ratković Srdjan iz kluba Urban jutsu Vršac nagrađivan 13 puta u Kući slavnih sveta evrope i časti.

Drugi organizator po prvi put Biljana Tapavički Pavlov iz Zrenjanina. Ovom prilikom bilo je 20 vrhunskih Majstora članova kuće slavnih iz Republike Srpske, Hrvatske, Bosne, Makedonije, Crne Gore, Portugala, Barselone …učenici iz raznih zemalja i bivših republika mogli su da uživaju u 20 različitih borilačkih veština.

Prisutne su pozdravili organizatori i predsednik opštine i sportskog saveza u Zrenjaninu a među njima i predsednik kuće slavnih Vitor Lagarto iz Portugala.

Seminar je protekao u duhu poštenja rada i poverenja a nominovani su i novi majstori i učenici za kuću slave sveta koji odlaze 6 maja ove godine u Lisabon, zajedno sa višestruko nagrađenim Ratković Srdjanom.

Srbija ovako dobija na ogromnom poverenju u inostranstvu i poštovanje naših majstora iz Srbije.

Ratković Srđan, Biljana Tapavički Pavlov i Vitor Lagarto zahvalili su se učesnicima i dodelili diplome medalje časti iz Lisabona.

Majstorima su dodeljeni pehari.

Zahvaljujemo se gradu Zrenjaninu na pomoći oko realizacije ovako velikog seminara.

Izvor: vrsaconline.com

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *