Počela prodaja ulaznica za humanitarni koncert – za izgradnju igrališta za osobe sa invaliditetom

297
0
SHARE

Udruženje “Parakvad VŠ” i Grad Vršac, 28. marta ogranizuju humanitarni koncert u Centru Mileniјum.

Na koncertu će nastupiti Amadeus Bend, Orkestar Miše Miјatovića, Dženan Lončarević, Dejan Matić, Nataša Đorđević i Vrščanin Ognjen Inđić sa bendom Boja Noći, a sredstva prikupljena od prodaje ulaznica, namenjena su izgradnji igrališta za osobe sa invaliditetom.

Svi zainteresovani karte mogu kupiti u Udruženju “Parakvad VŠ” i Turističkoj agenciji “Milenijum Travel” u Centru Milenijum. Dodatne informacije dostupne su na brojevima telefona: 013 403 703; 065 555 06 92 i 013 800 307.

– Molimo sve građane da nam pomognu i dođu na koncert. Svako ko bude kupio kartu da će svoj veliki doprinos oko završetka izgradnje igrališta za osobe sa invaliditetom. Takođe svaka kupljena ulaznica za koncert je – potencijalna nagrada naših prijatelja koncerta, a izvlačenje je na dan koncerta, kažu u Udruženju “Parakvad VŠ”.

Do sada je na donatarskom ručku prikupljeno 1.495.000,00 dinara, a za izgradnju igrališta, po ponuđenoj projektnoj dokumentaciji, potrebno je 25.000 evra.

Hotel “Srbija” izašao u susret realizaciji ovog projekta i obezbedio prostor na otvorenom u okviru svoje parcele u centru grada.

U Gradu Vršcu postoji više od 600 registrovanih osoba sa invaliditetom sa naјtežim oblikom invalidnosti koјi zavise od tuđe nege i pomoći, a ima ih i neregistrovanih od čega su značajan broj deca.

– Jedan od načina da im pomognemo je da se izgradi igralište za osobe sa invaliditetom kako bi se i njihov dnevni život izjednačio sa našim sugrađanima. Ovo je mala stvar za nas učesnike, a velika stvar za buduće korisnike, poručuju iz Udruženja “Parakvad VŠ”.

Izvor: eVršac

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *