KAD ĆE JEREMIĆ DA SE IZVINI: Vuk uputio niz uvreda na račun Vučićeve porodice i NIKOM NIŠTA

274
0
SHARE

Vuk Jeremić bazira čitav svoj kampanjski program na uvredama protivkandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, piše srbijadanas.com

Supruga Vuka Jeremića, Nataša Jeremić je danas sazvala konferenciju za štampu povodom optužbi koje je Milenko Jovanov uputio na njen račun. Premijer Srbije i kandidat za predsednika Aleksandar Vučić se pre te konferencije javno izvinio i njoj i građanima Srbije zbog ovih optužbi Jovanova. Vučić je poručio da neće dozvoliti napade na porodice opozicionih kandidata poput njihovih napada na njegovu porodicu.

Tokom izvinjenja je naveo da u ovoj izbornoj kampanji glavna meta napada nije bila njegova politika ili politika Vlade koju je vodio, već lično on i njegova porodica.

„Moja porodica, moj brat, moj sin, postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata tako i njihovih timova“, zaključio je premijer.

Nataša Jeremić je izjavila da ne prihvata izvinjenje Aleksandra Vučića, rekavši da je on znao unapred za Jovanovo saopštenje.

-Kako Nataša Jeremić zna šta zna Vučić? Mislim da je to teren koji nije za raspravu, jer to šta zna ili ne zna Vučić, ne znamo ni vi, ni Nataša, ni ja. Mislim da je Jovanov izrekao nedoličnu glupost. Dobro što se Vučić izvinio za tuđe reči – rekao je marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Ipak, pet dana pre ove Jovanove optužbe, Vuk Jeremić je iskoristio svoju predizbornu kampanju, ne da predstavi svoj program, već da, pred okupljenim građanima, blati suparničkog kandidata za predsednika, Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

– Prezime problema Srbije je Vučić, a ime – Andrej, ali odlaskom Aleksandra, otići će i Andrej – rekao je Jeremić na predstavljanju svog programa u Narodnom pozorištu, a preneo je Danas.

Ovo je samo još jedan dokaz da kandidat za predsednika Vuk Jeremić bespoštedno i konstantno napada porodicu Aleksandra Vučića, brata premijera Andreja naziva kriminalcem. Da li Jeremić ima neki plan i program koji bi mogao da predstavi građanima ili će celu svoju kampanju zasnovati na optužbama na račun premijera Aleksandra Vučića?

-Loše je što Jeremić od početka kampanje optužuje Vučića, kroz klevetanje Vučićevog brata, da je šef narko mafije, o čemu je i “Danas” opširno izveštavao. Kampanja nikome ne sme biti izgovor za iznošenje lažnih optužbi i uvreda. Ako kreneš u zadavanje niskih udaraca, ne treba da plačeš kad ih primiš i ne treba od toga da praviš sapunsku seriju. Mislim da bi kandidati morali da iznose svoju politiku, ideje i program, a da se manu blaćenja familije onog drugog – zaključio je Neboša Krstić.

Izvor: srbijadanas.com

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *