VRŠAC NA TRONU: SK „Uljma“ postigao izvanredne rezultate i oborio rekord!

1992
0
SHARE

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, zajedno sa članom Gradskog veća Dejanom Santračem, ugostila je u svom kabinetu aktuelnu prvakinju države u streljaštvu Jovanu Stojadinov, članicu SK „Uljma“ i njenog trenera Zorana Popova.

Povod za prijem bili su rezultati koje je streljački klub „Uljma“ i takmičarka Jovana Stojadinov, ostvarii od početka 2017 godine do danas.

Jovana Stojadinov je na Prvenstvu Srbije u kategoriji serijska puška, odbranila titule iz 2016. godine, osvojiviši i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji prvo mesto i oborivši državni rekord star 17 godina za čitavih pet krugova.

– Grad Vršac je ponosan na rezultate koje je ostvario SK „Uljma“, naročito kada je reč o klubovima poput ovog koji dolazi iz ruralne sredine i u kome je mnogo teže raditi nego što je to slučaj u gradskim klubovima.

Prijemu Gradskoj kući, bio je prilika, da gradonačelnica Mitrović, gostima uruči priznanja za ostvarene rezultate.

Osim Jovaninog uspeha, na Prvenstvu Srbije u okviru „B“ i „C“ programa, koje je održano u Smederevu, takmičari streljačkog kluba „Uljma“ ostvarili su takođe odlične rezultate.

Ekipno juniorke SK „Uljma“ u sastavu Stojadinov Jovana, Jovanović Milica i Jovančov Jelena su osvojile takođe prvo mesto.

SK „Uljma“ u svojim redovima trenutno ima oko 20 aktivnih takmičara, odnosno strelaca.

Izvor: Južni Banat

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *