Napadnuti američki penzioner iz Bele Crkve ne strahuje!

529
0
SHARE

Siniša Mandžulj (71) iz Bele Crkve, kome je provalnik na spavanju rascopao glavu, ne zna da li je motiv napada pljačka ili pokušaj ubistva.

Sve me živo boli. Još nisam išao da snimim glavu, ali ću morati. Boli me užasno glava, ramena, čini mi se svaki deo tela, rekao je juče za Kurir Siniša Mandžulj (71) iz Bele Crkve, koji je u petak sat vremena iza ponoći bio žrtva razbojnika.

Nesrećni čovek, koji ima američko državljanstvo, pretrpeo je više udaraca u glavu kada ga je zasad još nepoznata osoba napala na spavanju. Kako smo nezvanično saznali, saslušano je više osoba, zasad niko nije osumnjičen, ali policija intenzivno radi na razrešenju slučaja.

Nije dobijao pretnje

Mandžulj ni juče nije imao odgovor na pitanje da li mu je u kuću neko provalio zbog novca, s obzirom na to da je devizni penzioner, ili je neko s namerom želeo fizički da mu naudi.

– Niko mi do sada nije pretio, niti sam s nekim u svađi. Ne znam da li je tom nekom bio plan da me ubije ili da me opljačka. Inače, ne plašim se jer ako je neko pokušao da me ubije, on će to uraditi bez obzira na moj strah. U kontaktu sam sa policijom, pa ćemo videti kako će se stvari dalje odvijati – kazao je prebijen penzioner.

Žitelji Bele Crkve i komšije napadnutog čoveka kažu da veruju da će policija ubrzo uhvatiti razbojnike.

– U ovom delu ima kuća koje imaju video-nadzor. Policija je uzela te snimke i verujemo da će ih brzo uhvatiti – rekao je za Kurir Mandžuljev komšija.

TEŠKE POVREDE GLAVE

Mandžulj je dobio više udarca u glavu, a kako nam je objasnio, najviše ga bole dve, i to jedna na temenu i druga na čelu, gde su mu vidljive posekotine.

– Možda sam od tolikog udaranja dobio potres mozga – kaže nesrećni čovek.

Izvor: Kurir

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *