Užasni detalji zverskog razbojništva u Beloj Crkvi: Krvnički udarao palicom čoveka na spavanju, razbio mu lobanju

294
0
SHARE

Sinišu Mandžulja (71) iz Bele Crkve, u noći između petka i subote, provalnik je u njegovoj kući krvnički izudarao palicom po glavi i telu. Nesrećni Siniša je spavao dok se sve događalo. Prvi jezivi udarac dobio je u glavu, dok je, kako kaže, spavao na stomaku.

Razbojnik mu je “upao” u kuću oko jedan sat iza ponoći sa namerom da ga opljačka. Siniša, koji je inače američki državljanin, je spavao u tom trenutku.

– Spavao sam na stomaku i probudio me je jak udarac u glavu. Potom sam se okrenuo , a onda sam dobio još jači udarac palicom u čelo – priča nesrećni Mandžulj za naše medije.

Navodi da je potom podigao ruke i ćebe da se zaštiti, ali je nasilnik samo nastavio da ga udara.

– Vikao sam, upomoć, upomoć, ali je on nastavio još jače da me bije i da mi govori da ćutim. Nije mi jasno kako sam uspeo da preživim – jada se Mandžulj.

Kada je video da nije uspeo da onesvesti Sinišu, provalnik je pobegao.

– Jedino što sam uspeo da vidim je da je reč o muškarcu sa kapuljačom. Možda bih ga uhvatio da mi oči nisu bile pune krvi od udaraca – kaže Siniša.

Kuća mu je, kako kaže, cela bila ispreturana, a vrata od letnje kuhinje razvaljena.

– Vrata od kuće nikad nisam zaključavao. Svako može slobodno da uđe, a ko zna koliko je on dugo bio u mojoj kući, pa je tek onda nasrnuo na mene – priča Mandžulj.

Kaže da mu nedostaju jedan Kenedijev srebrnjak i češki dukat koji je dobio od prijatelja.

-Ta dva novčića ne vrede više od 40 evra. U novčaniku sam imao oko 10.000 dinara, ali ih lopov nije pronašao – priča Siniša.

Policija je privela nekoliko osumnjičenih, a među njima je i jedan maloletnik.

Izvor: Telegraf.rs / Foto: Profimedia/Alamy

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *