POČELA AKCIJA PRIKUPLJANJA TEKSTILA U VRŠCU: Zbog veliko interesovanja nastavlja se i ove nedelje (FOTO)

128
0
SHARE

Akcija prikupljanja tekstila za reciklažu kroz koju JKP „Drugi oktobar“ pomaže školi Jelena Varjaški iz Vršca, zainteresovala je i uključila veliki broj sugrađana.

Naime, proteklog vikenda akcija je sprovedena u blokovskim naseljima: Hemograd, Trg Konstantina Spajića, Trg Andrije Lukića, Vojnički Trg, Zelena pijaca, Omladinsi Trg i Centar.

U toku prethodne nedelje građani ovih naselja su prikupili značajnu količinu tekstila za reciklažu, a tokom vikenda isti je odvezen u centralni magacin, odakle će biti prosleđen na dalju obradu.

Poziv direktora JKP Drugi oktobar i Škole Jelena Varjaški da sugrađani van ovih naselja donesu tekstil do sedišta Preduzeća naišao je na veliko interesovanje.

Već u toku same akcije javljali su se i meštani okolnih naseljenih mesta.

Zbog velikog interesovanja i ove nedelje nastavljamo akciju prikupljanja tekstila. Ovoga puta u svim naseljenim mestima grada Vršca. Promoteri akcije zaposleni u JKP „Drugi oktobar“ kontaktirali su 22 mesne zajednice, i obavestili meštane o načinu prikupljanja tekstila.

Sugrađani iz gradskih mesnih zajednica do kraja nedelje mogu predati tekstil na prijavnici JKP „Drugi oktobar“ Stevana Nemanje 26.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su izdvojili i doneli tekstil na reciklažu i na taj način pomogli realizaciju akcije. Nastavljamo sa zdravim i humanim navikama.

Izvor: Južni Banat

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *