BRAVO! Aktivisti i gradski funkcioneri SNS organizovano dali krv u Vršcu

364
0
SHARE

Leto i visoke temperature uvek su vreme kada zdravstvene ustanove oskudevaju sa krvnim produktima koji su im neophodni kako u redovnim tako i u urgentnim slučajevima, a jedini izvor snabdevanja su dobrovoljni davaoci.

Danas smo bili svedoci jednog humanog gesta gde su se vršački naprednjaci u velikom broju odazvali apelu Opšte bolnice u Vršcu i organizovano donirali ovu dragocenu tečnost koja će nekima možda spasiti život. Rano jutros u službi za transfuziju krvi ove zdravstvene ustanove, na prijatno iznenađenje zaposlenog osoblja, osvanuo je red dobrovoljnih davalaca krvi u kojem smo mogli da vidimo veliki broj mladih aktivista vršačkog SNS kao i funkcionera Gradskog odbora ove stranke.

Aktivisti vršačkog SNS, kao već poznati davaoci krvi kojima je ovo bila još jedna u nizu humanih akcija najavili su da će i ubuduće nastaviti sa ovakvim i sličnim organizacijama i apelovali su na svoje sugrađane da slede ovaj primer i izdvoje dvadesetak minuta svog vremena kako bi pomogli nekome kome je život ugrožen ili je ovakva vrsta pomoći iz nekog drugog razloga neophodna.

Izvor: Južni Banat

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *